Kdo za vraga je Sivka?

Hej! Dobrodošel/a na mojem blogu 🙃

Najprej bi ti rada povedala, da sem super navdušena, da si tukaj. Kot se za “uvodni post” spodobi, bom prvo povedala par stavkov o sebi in o tem, zakaj se je sploh rodila ideja za pisanje bloga.

Eno izmed najbolj pogostih vprašanj, ki jih dobim na vsakem instagram Q&A-ju je, kakšen je moj pravi priimek. Čeprav se zavedam, da vsi instagramovci ne berete mojega bloga, bom vseeno poizkusila rešiti dilemo vsaj za nekatere; moje pravo polno ime je Veronika Sivka. Točno tako, kot je. (hvala staršem oz. Očetu za awesome priimek!)

Trenutno sem stara 23 let in večina od vas me pozna po dolgih objavah in poeziji. Pisanje je moja ljubezen in ta hobi me spremlja že lep čas; že v osnovni šoli sem kazala zanimanje za branje in pisanje (v 4. razredu smo imeli za domačo nalogo napisati zgodbo in jaz sem napolnila cel zvezek z mojo), v srednji šoli pa me je navdušila poezija. Tako sem jo tudi sama začela bolj resno pisati, a sem zaradi straha pred mnenjem drugih vse zapiske skrbno skrivala in varovala. Pred slabimi 2 leti sem se odločila, da je skrivanja konec in končno zbrala pogum, da svoje pisanje delim s svetom.

Kasneje sem občasno napisala kak spis pod svojimi fotkami in vse skupaj se je dogajalo vedno bolj pogosto – do te mere, da vam je čudno, če ne napišem dolgega opisa 🙂 velikokrat ste me spraševali, če imam namen kdaj imeti blog in iskreno, sem o tem razmišljala, a nekako nisem čutila, da sem 100% za. Do nedavnega, ko sem ugotovila koliko bi pravzaprav rada napisala in kako zelo na živce mi gre omejitev znakov na instagramu 😅

Poleg tega, da ogromno pišem, ljubim naš planet in naravo (zveni ful hipijevsko ampak ni, prisežem). Delam na tem, da živim kar se da ekološko in pogosto razne ideje na tem področju delim tudi z vami. Trudim se narediti čim več, da pripomorem k boljšemu jutri – tako s pomočjo ljudem in planetu, kakor tudi živalim. Če počekirate moj profil boste hitro videli, da sem velik ljubitelj psov in s fantom imava dokaj na sveže posvojeno psičko, ki nama lepša življenje in hkrati pohodi vse živce, za katere nisva niti vedela, da jih imava. To je pač ljubezen 😆 Vsi trije skupaj pa živimo na najlepšem koncu Slovenije – na obali, valda! #košamona

Dala sem si cilj, da za prvič ne bom preveč dolgovezila, da vas ne mine volja že na začetku 😝 Zato se tudi s tem odstavkom zaenkrat poslavljam. Res sem vesela, da sem končno postavila svojo spletno stran, o kateri sem že nekaj mesecev premišljevala in preučevala, kako vse skupaj narediti, da bo točno tako, kakor sem si zamislila. Upam, da vam bo všeč vsej polovico toliko, kot je všeč tudi meni!

Se beremo,

V.S.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: