Rabim pavzo!

Tisti, ki me redno spremljate, ste najbrž že opazili, da zadnje 2 meseca na blog ne objavljam ravno pogosto. Dobila sem en kup sporočil in iskreno sem kar malo presenečena, koliko vas sploh opazi, da ni novih objav. Preden nadaljujem bi se rada najprej samo zahvalila vsakemu, ki mi je z lepimi sporočili dal vedeti, da me spremlja, in da dejansko pogreša moje pisanje.

Zadnji časi so pri meni res nori. Po “karanteni” sem zopet vrnila v službo (ne, od pisanja žal ne zaslužim dovolj, da bi lahko počela samo to 😂) in vsakodnevnim opravilom. Dala sem si cilj, da bom živela bolj umirjeno in, da si bom pogosteje jemala čas za počitek. Nekako mi gre kar dobro, a je zato kdaj zapostavljena kakšna druga stvar. Obožujem pisanje, res. Ampak včasih se nabere preveč vsega in mi enostavno zmanjka časa in energije še za blog. Na svojem instagramu malo bolj pogosto objavljam in tam lahko preberete kakšno stvar več o tem, kaj trenutno dogaja pri meni in zakaj sem mogoče kdaj malo bolj odsotna. Definitivno to ni vedno moja najljubša odločitev. Dejansko mi je včasih kar težko, ko naredim premor s pisanjem. Pogrešam vaše feedbacke in vse debate, ki jih ob mojih besedah razvijemo. Ampak vem, da je včasih to nujno potrebno, če se želim regenerirati in dalje pripravljati kvalitetne vsebine.

Včasih rabim pavzo od objavljanja. Vem, da je to totalno “neprofesionalno” od mene, a ravno v temu je čar tega, da od bloga ne živim – nič me ne sili, da pišem. Ravno zaradi tega, ker bloganje ni del mojega poklica, si lahko privoščim “dopust” in še vedno plačam račune. In ravno zaradi moje potrebe po pavzi najbrž nikoli ne bom “uspešna” blogerka.

Kakorkoli, sedaj nekako čutim, da je čas, da ponovno začnem z objavami. Imam jih pripravljenih kar nekaj – na “zalogi” imam še nekatere zgodbe ljudi, objave na temo osebne rasti, fizičnega zdravja, čaka pa vas tudi nekaj review-ov različnih izdelkov. 🙃

Se beremo!

V.S.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: