365 dni bloga

November je zame poseben mesec; v drugi polovici praznujem rojstni dan, lani pa sem se odločila, da se bo tudi moj „prvi otrok“ rodil v enakem mesecu in bova praznovala skupaj. Tako je točno leto nazaj, 11.11.2019 luč sveta ugledal moj blog. Moj kotiček na internetu, kjer bom delila svoje misli, čustva, znanja. Od vedno obožujem pisanje in popolnoma smiseln korak je bil, da na neki točki začnem z blogom. Sem bila na to 100% pripravljena? Absolutno ne! A verjetno nikoli ne bi bila in prav zadovoljna sem, da sem vseeno začela. Če me spremljaš dlje časa najbrž že veš, da sem pravi control freak in, da vsako stvar skrbno načrtujem 10 korakov vnaprej. Pri blogu ni bilo tako in kar malo sem ponosna nase, da sem se kljub temu za to odločila in sprejela tveganje, da bom najverjetneje na poti naredila 100 napak.

Ena večjih napak je bila definitivno neredno objavljanje. Včasih sem objavila nekaj vsak drugi dan, včasih pa po cel mesec nič. Sem se pa ob tem naučila tudi, da je okej poslušati sebe in da mi ni treba pisati samo zato, da mi naraste število ogledov. Če ne čutim nečesa, o tem ne bom pisala. Če sem utrujena, si vzamem pavzo. Naučila sem se dajati sebe na prvo mesto, tudi, če to pomeni manjšo branost. Poleg tega sem dostikrat izbirala tudi teme, ki mogoče niso najbolj popularne. Ljudje imamo radi čudeže, radi smo srečni brez, da bi za to delali. Jaz pa v ogromno objavah nagovarjam k akciji. Trdno verjamem, da lahko sami največ naredimo za svojo osebno rast, zdravje in konec koncev tudi za zdravje planeta. Ne ponujam nobenih instant rešitev ker v njih ne verjamem. Rada bi ti samo povedala, da pri temu ne bom odstopala in bom tudi v prihodnje pri vseh temah ponujala trajnostne rešitve.

55 objav. Fak. Ko pomislim, koliko enega truda, časa in energije je bilo vloženega v vsak stavek. Vedno je moja največja želja, da te nečesa naučim – zato sem v pripravljanje vsake objave vložila res veliko, ker sem ti želela dati nekaj kvalitetnega. Prazne stavke naj ti daje kakšna trač revija. Jaz čutim, da sem tukaj zato, da te spodbudim k delu na sebi, zase in za boljši jutri. Okoli tega imam ogromno idej, zato sem tudi v tem letu poleg začetnih 4 kategorij, dodala še dve; Zdravje, kjer se osredotočam na fizično zdravje ter Zgodbe ljudi, kjer sem predstavljala osebe, ki me inspirirajo in ki jih rada spremljam. Skozi karanteno sem objavljala vso možno DIY kozmetiko, skušala sem pa ti tudi polepšati dan s kakšno dobro novico. Ko sem odprla blog se mi ni niti sanjalo, da bomo že čez par mesecev primorani biti doma in temu primerno sem se trudila tudi prilagoditi vsebine.

Ker mislim, da sem že dovolj dolgovezila, bi se ti za konec rada samo zahvalila. Če si tu že od samega začetka, če je to prva objava, ki jo bereš, če prebereš 3 objave na leto, ali če me redno spremljaš. Hvala. Pojma nimaš, koliko mi pomeni vsak komentar, sporočilo, ali kakršen koli feedback. Zaradi vsakega izmed vas sploh obstaja ta blog in prav vi vsi skupaj mi omogočate da počnem to, kar imam najraje – pišem. Upam, da ti bodo moje vsebine tudi v prihodnje všeč, jaz pa se bom potrudila, da še naprej pripravljam takšne, ki se mi zdijo kvalitetne in uporabne.

Se beremo.

V.S.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: